Business Registration Consultanse 0382-708049 0971949984


реэстра









Головна » 2011 » Вересень » 16 » Консалтингова група LBM
4:55 PM
Консалтингова група LBM
     Юридичними послугами консалтингової групи LBM найбільш зручно користуватись  особам, що знаходяться або проживають у місті Хмельницькому та  області. Наші замовники з інших регіонів України, а також з сусідніх країн – Польщі,  Росії, Білорусі, Молдови, Німеччини, Словаччини та ін., отримують правові послуги, як безпосередньо (по довіреності) так і дистанційно.

  Послуги юристів та адвокатів для компанії, підприємства або приватної особи передбачають представлення інтересів, здійснення юридичного обслуговування та правового супроводу бізнесу. Дотримання умов конфіденційності, комерційної   таємниці є для нас основним правилом. Проте, ще до початку співпраці, ми завжди укладемо з клієнтом письмовий договір про конфіденційність.

  Юридичні послуги у Хмельницькому як для місцевих замовників так і для наших клієнтів у вище перелічених регіонах та країнах, зокрема, фахові юридичні консультації та поради від LBM-consulting надаються досвідченими адвокатами, юристами з корпоративного права, спеціалістами в галузі цивільного та господарського права.

  Юридична фірма пропонує проведення  правового аудиту діючого бізнесу з метою його придбання, та надасть юридичні висновки, правові рекомендацій. 

  Компанією надаються абонентські юридичні послуги, з супроводу поточної діяльності клієнтів, а також супроводжуються процеси реорганізації, санації, банкрутства та ліквідації підприємств.

  В LBM-consulting, можна  замовити такі юридичні послуги:

  Послуги адвоката та юриста по здійсненню юридичного обслуговування підприємств, засновниками яких є вітчизняні або іноземні інвестори, а також супроводження поточного консультування, аналіз, із подальшим наданням рекомендацій стосовно правових аспектів господарської діяльності. У нас ожна замовити складання проектів правової документації – корпоративних, установчих та інших документів, протоколів та рішень колегіальних органів управління, розпоряджень, виданих виконавчими органами управління, наказів, договорів (цивільних, господарських, трудових), документів з питань захисту конфіденційної інформації, комерційної таємниці.

Юридичні послуги, які можуть передбачати аналіз із подальшим наданням правових рекомендацій бізнес-юристів стосовно організаційної структури компанії, рекомендації стосовно методів усунення суперечностей та дублювання повноважень у підпорядкуванні посадових осіб.

  Юридична фірма здійснює супровід господарської діяльності, розробку типових договорів, контрактів, що будуть використовуватися в основній діяльності організації. Також ми пропонуємо - проаналізувати, з правової точки зору, договірну базу, що існує, на предмет відповідності її інтересам компанії та законодавству, аналіз та написання, протоколів розбіжностей на проекти договорів, що були запропоновані контрагентами, супровід та ведення договірних переговорів.

  Правові послуги, що передбачають представництво в суді, послуги  адвоката по підготовці позову, а також касаційних та апеляційних скарг на рішення, постанови та ухвали суду, надаються з попереднім вивченням обставин справи для з’ясування перспективи вирішення спору та майбутніх  втрат клієнта. 

  Юридична допомога з супроводу трудових відносин на  підприємстві, компанії з персоналом (законодавство про працю, умови праці, оплата праці, порядок прийняття на роботу та звільнення, надання відпустки, питання соціального захисту).

  Компанія надає послуги з представництва при перевірках контролюючих органів, вжиття запобіжних та підготовчих заходів стосовно проведення планових, позапланових перевірок державними органами, представництво інтересів компанії при проведенні перевірок контрольними органами, юридичне представництво у судах та інших державних органів.

  Наші адвокати та юристи  допоможуть проконтролювати юридичні ризики при відкритті та веденні бізнесу, придбанні нерухомого майна, розробити тактику та стратегію щодо нейтралізації юридичних ризиків. 

  Наші правники  нададуть  поради, консультації громадянам та іноземцям з питань земельного, цивільного, спадкового, трудового, сімейного права, а також проконсультують та допоможуть зробити висновки з господарського, корпоративного, цивільного, податкового права. 

              

  Керуючий партнер "LBM-сonsulting"

  Абрамов Леонід Сергійович



                             


Переглядів: 673 | Додав: advocate | Теги: LBM-consulting | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Legal Аssistance© м. Хмельницький вул. Вайсера, 12/1       тел.: 70-80-49, 0971949984